PROJEKTDEL 1:

FARVERNE

NY WORKSHOP

Da workshoppen "I Noldes og mit landsakb" under "Masker i Marsken" er udsolgt, udbydes endnu en workshop:


Strikke- og fortælle workshop: FARVERNE

Dato: 27. januar 2024 kl. 10 - 13.

Pris: kr. 425 - incl. materialer og en lille forfriskning.

Tilmelding:  hanneihojer@gmail.com eller tlf. 23252801. Du er tilmeldt workshoppen, når jeg har bekræftet og betaling er gennemført. 

Deltagerantal: 12


Tag med på rundtur i farvernes, Noldes og mit landskab.


Inden jeg flyttede til Højer, kunne jeg ikke forstå de påtrængende farver i Emil Noldes malerier. Når man bor midt i det storladne og ofte voldsomme landskab, så er det dog helt tydeligt, at Noldes beskrivelse er rigtig - hør om hvordan jeg selv finder inspiration i naturen omkring mit sted - og prøv selv at arbejde med nogle af mine foretrukne metoder.


Medbring pinde nr. 3, 4, 5 og 6 - det er ligegyldigt, om det er strømpepinde, rundpinde eller jumperpinde. Garn mv. er inkluderet i prisen.


Workshoppen indeholder eksempler på mine arbejde med farver, du bliver introduceret for mine  foretrukne metoder og strikker selv en prøve. Undervejs fortæller jeg om Emil Nolde, der var en tysk kunstner med dansk-frisiske rødder, om landskabet, inspirationen og livet midt i marsken.


Læs om mit projekt "Linjen, Nolde og mig" HER

En hverdagens kunst- og æstetikoplevelse i kærlighed til håndværket, marsken og Emil Nolde.

Fra tråd og linje til form, art to wear og objekt.

FARVERNE er første del af projektet.


Masker i marsken

27. - 29. okt. 2023 omfavner kærligheden til strik og hvad den kan gøre for vores indre ro, kombineret med Tøndermarskens unikke og smukke natur.

Masker i Marsken


27. Oktober 2023

WORKSHOP: I Noldes og mit landskab ved Hanne B. Sønnichsen.

UDSOLGT


I Noldes og mit landskab - strik med fokus på farver. Inden Hanne B. Sønnichsen flyttede til Højer kunne hun ikke forstå Emil Noldes dramatiske farver. Siden er det gået op for Hanne, hvor de stammer fra, og hvordan marsken er meget mere end grøn.

Workshoppen indeholder eksempler på Hannes arbejde med farver, du bliver introduceret for hendes foretrukne metoder og strikker selv en prøve. Undervejs fortæller Hanne om Emil Nolde, der var en tysk kunstner med dansk-frisiske rødder, om landskabet, inspirationen og livet midt i marsken.

Rejsen

Sæt X i kalenderen!

D. 18.august kl.15.00 er der fernisering på REJSEN i Nicolai Kunst & Design, Kolding.

Udstilling af Danske kunsthåndværkere og designere SYD